Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο igionomikiattikis.gr

Εισαγωγή

Το igionomikiattikis.gr είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα έκθεσης και διάθεσης των προϊόντων και υπηρεσιών μέσω του Διαδικτύου της εταιρείας «Υγειονομική Αττικής», που εδρεύει στην Νίκαια στην διεύθυνση Αιτωλικού 189, Νίκαια, Αττική, Ελλάδα, με ταχυδρομικό κώδικα 18450 (ΑΦΜ: / Δ.Ο.Υ Νίκαιας). Πριν εισέλθετε στο ηλεκτρονικό κατάστημα και περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας, σας καλούμε να συμβουλευτείτε τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις, που εφαρμόζονται ειδικά για τη χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος της Υγειονομική Αττικής, που βρίσκεται στην διεύθυνση igionomikiattikis.gr.
Βεβαιωθείτε ότι συμφωνείτε με τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις διότι η περαιτέρω χρήση και η περιήγηση σας στην άνω ιστοσελίδα igionomikiattikis.gr συνεπάγεται την ρητή και ανεπιφύλακτη συγκατάθεση και συναίνεση σας με αυτούς.

Αρθρο 1. Όροι

Η Υγειονομική Αττικής διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς ή να ανανεώνει τους παρόντες όρους και τις προϋποθέσεις των συναλλαγών, που γίνονται μέσω του ηλεκτρονικού της καταστήματος, σύμφωνα με τις ανάγκες του και τα συναλλακτικά ήθη. Διευκρινίζεται ότι η αλλαγή όρων δεν καταλαμβάνει παραγγελίες τις οποίες έχετε ήδη κάνει.

Αρθρο 2. Παρεχόμενες πληροφορίες & Προϊόντα

Η Υγειονομική Αττικής δεσμεύεται ως προς την πληρότητα και την εγκυρότητα των πληροφοριών που παρατίθενται στην ιστοσελίδα της igionomikiattikis.gr τόσο όσον αφορά την ύπαρξη των ουσιωδών χαρακτηριστικών που κατά περίπτωση περιγράφονται για κάθε προϊόν που διαθέτει, όσο και για την ακρίβεια των στοιχείων που αφορούν τις παρεχόμενες , από το ηλεκτρονικό κατάστημά της, υπηρεσιών, υπό την επιφύλαξη τυχόν τεχνικών ή τυπογραφικών λαθών, που έχουν διαφύγει της προσοχής ή έχουν προκύψει ακούσια ή λόγω τυχόν διακοπών λειτουργίας της ιστοσελίδας εκ λόγων ανωτέρας βίας.

Αρθρο 3. Περιορισμός ευθύνης

Η Υγειονομική Αττικής ουδεμία εγγύηση μπορεί να παράσχει για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων, αλλά εγγυάται την ενημέρωση των τελικών καταναλωτών περί της μη διαθεσιμότητας τους.
Σε περίπτωση που κάποιο από τα επιλεγμένα είδη βρίσκεται σε έλλειψη και δεν έχει προλάβει να ενημερωθεί η σελίδα, η εταιρεία υποχρεούται να προτείνει στον πελάτη εναλλακτικές λύσεις. Εάν υπάρχει οικονομική διαφορά με την νέα πρόταση και είναι πιο υψηλή η τιμή, ο πελάτης οφείλει να την καλύψει. Εάν το νέο προϊόν είναι σε χαμηλότερη τιμή η Υγειονομική Αττικής οφείλει να επιστρέψει τη διαφορά. Σε περίπτωση που δεν γίνουν δεκτές οι λύσεις αυτές, η εταιρεία υποχρεούται σε επιστροφή των χρημάτων που κατέβαλε ο πελάτης, μόνο για το είδος που βρίσκεται σε έλλειψη και σε καμία περίπτωση ολόκληρης της παραγγελίας.
Η Υγειονομική Αττικής ευθύνεται μόνο για δόλο και βαριά αμέλεια, σε περίπτωση καθυστέρησης στην παράδοση παραγγελθέντων προϊόντων και για πληροφορίες που η ίδια δίνει ή υπηρεσίες που παρέχει μέσω του δικτυακού τόπου της.
Το ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας δεν φέρει ευθύνη για τυχόν τεχνικά προβλήματα που τυχόν παρουσιασθούν στους χρήστες όταν επιχειρούν την πρόσβαση στον δικτυακό τόπο και κατά την διάρκεια αυτής και έχουν σχέση με τη λειτουργία ή συμβατότητα της δικής τους υποδομής με τη χρήση του δικτυακού τόπου. Επίσης η Υγειονομική Αττικής ουδεμία ευθύνη έχει για πράξεις ή παραλείψεις τρίτων και ιδιαίτερα μη επιτρεπόμενες παρεμβάσεις τρίτων σε προϊόντα ή/και υπηρεσίες ή/και πληροφορίες που διατίθενται μέσω αυτού. Το ηλεκτρονικό κατάστημά μας δεν φέρει ευθύνη σε τυχόν χτυπήματα προϊόντων εάν γίνουν κατά την μεταφορά μέσω ταχυδρομικής υπηρεσίας. Η ευθύνη είναι της εταιρίας μεταφοράς.

Αρθρο 4. Δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας

Η ιστοσελίδα igionomikiattikis.gr είναι ο επίσημος διαδικτυακός τόπος της εταιρείας για ηλεκτρονικές πωλήσεις. Όλο το περιεχόμενο των ιστοσελίδων, που αναρτάται από το igionomikiattikis.gr συμπεριλαμβανομένων εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων, παρεχόμενων υπηρεσιών και προϊόντων αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της εταιρείας με την επωνυμία <<Υγειονομική Αττικής>> και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων.
Απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή, αναλογική / ψηφιακή εγγραφή και μηχανική αναπαραγωγή, διανομή, μεταφορά, downloading, μεταποίηση, μεταπώληση, δημιουργία παράγωγης εργασίας ή παραπλάνηση του κοινού σχετικά με τον πραγματικό παροχέα του περιεχομένου των διαδικτυακών τόπων. Τυχόν αναπαραγωγή, επανέκδοση, μεταφόρτωση, ανακοίνωση, διάδοση ή μετάδοση ή οποιαδήποτε άλλη χρήση του περιεχομένου με οποιοδήποτε τρόπο ή μέσο για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς επιτρέπεται μόνο κατόπιν προηγούμενης γραπτής άδειας της εταιρίας Υγειονομική Αττικής ή οποιουδήποτε άλλου νόμιμου δικαιούχου των ανωτέρω πνευματικών δικαιωμάτων.
Τα ονόματα, εικόνες, λογότυπα και διακριτικά γνωρίσματα που αντιπροσωπεύουν το κατάστημα ή/και το ηλεκτρονικό της κατάστημα ή/και τρίτα μέρη συμβεβλημένα με αυτούς καθώς και τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους, είναι αποκλειστικά διακριτικά γνωρίσματα του igionomikiattikis.gr ή/και των άνω τρίτων μερών και προστατεύονται από τους ελληνικούς, κοινοτικούς και διεθνείς νόμους περί εμπορικών σημάτων και βιομηχανικής και πνευματικής ιδιοκτησίας και αθεμίτου ανταγωνισμού.
Σε κάθε περίπτωση η εμφάνισή και έκθεση τους στην ιστοσελίδα igionomikiattikis.gr δεν θα πρέπει κατά κανένα τρόπο να εκληφθεί ως μεταβίβαση ή εκχώρηση άδειας ή δικαιώματος χρήσης τους.

Αρθρο 5. Υποχρεώσεις Χρήστη

Οι χρήστες της ιστοσελίδας igionomikiattikis louiza.gr αποδέχονται ότι δεν θα χρησιμοποιούν αυτή και το ηλεκτρονικό κατάστημα της Υγειονομική Αττικής για αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε περιεχομένου είναι παράνομο, βλαβερό, απειλητικό, προσβλητικό, ενοχλητικό, συκοφαντικό, δυσφημιστικό, χυδαίο, άσεμνο, λιβελογραφικό, αποτελεί παραβίαση του απορρήτου κάποιου άλλου, δείχνει εμπάθεια, ή εκφράζει φυλετικές, εθνικές ή άλλες διακρίσεις, δύναται να προκαλέσει βλάβες σε ανήλικους με οποιονδήποτε τρόπο, δεν δικαιούται να μεταδοθεί σύμφωνα με την νομοθεσία ή τις συμβατικές ή διαχειριστικές σχέσεις (όπως εσωτερικές πληροφορίες, ιδιοκτησιακές και εμπιστευτικές πληροφορίες που αποκτήθηκαν ή αποκαλύφθηκαν ως μέρος εργασιακών σχέσεων ή που καλύπτονται σε συμφωνίες εμπιστευτικότητας), παραβιάζει οποιαδήποτε ευρεσιτεχνία, εμπορικό σήμα, εμπορικό μυστικό, πνευματικά δικαιώματα ή άλλα ιδιοκτησιακά δικαιώματα τρίτων, περιέχει ιούς λογισμικού ή οποιουσδήποτε άλλους κώδικες, αρχεία ή προγράμματα, που έχουν σχεδιαστεί με σκοπό την διακοπή, την πρόκληση βλάβης, την καταστροφή ή παρεμπόδιση της λειτουργίας οποιουδήποτε λογισμικού ή υλικού υπολογιστών, ηθελημένα ή αθέλητα παραβαίνει την ισχύουσα ελληνική και κοινοτική νομοθεσία και των διατάξεων αυτής, δύναται να παρενοχλήσει τρίτους με οποιοδήποτε τρόπο και οποιοδήποτε περιεχόμενο χρησιμοποιείται για συλλογή ή αποθήκευση προσωπικών δεδομένων των χρηστών.

Αρθρο 6. Ασφάλεια

Η Υγειονομική Αττικής αναγνωρίζει τη σημασία του θέματος της ασφαλείας των Προσωπικών Σας Δεδομένων καθώς και των ηλεκτρονικών σας συναλλαγών και λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα, με τις πιο σύγχρονες και προηγμένες μεθόδους, ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή ασφάλεια σας. Όλες οι πληροφορίες, οι οποίες σχετίζονται με τα προσωπικά σας στοιχεία και τις συναλλαγές σας, είναι ασφαλείς και απόρρητες. Η ασφάλεια του Ηλεκτρονικού καταστήματος επιτυγχάνεται με τις ακόλουθες μεθόδους:
Εξασφάλιση του Απορρήτου της Μεταφοράς των Προσωπικών σας Δεδομένων
Για την εξασφάλιση του απορρήτου της μεταφοράς των δεδομένων, χρησιμοποιούμε το πρωτόκολλο κρυπτογράφησης SSL-128bit. Το σύστημα έχει πιστοποιηθεί από την εταιρία Verisign, η οποία ειδικεύεται σε θέματα ασφαλείας συναλλαγών.
Ελεγχόμενη Πρόσβαση (firewall)
Η πρόσβαση στα συστήματα της Υγειονομική Αττικής (servers) ελέγχεται από firewall, το οποίο επιτρέπει τη χρήση συγκεκριμένων υπηρεσιών από τους πελάτες/ χρήστες απαγορεύοντας, παράλληλα, την πρόσβαση σε συστήματα και βάσεις δεδομένων με απόρρητα στοιχεία και πληροφορίες της εταιρείας.

Αρθρο 7. Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

Κατά την επίσκεψή σας στις σελίδες του igionomikiattikis.gr είναι πιθανό να σας ζητηθεί να δηλώσετε προσωπικά σας στοιχεία που σας αφορούν (όνομα, επίθετο επάγγελμα, ηλεκτρονική διεύθυνση, διεύθυνση αποστολής προϊόντων κλπ.) κατά κανόνα για να διεκπεραιώσουμε παραγγελίες σας. Τα τυχόν προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε οπουδήποτε στις σελίδες και τις υπηρεσίες των διαδικτυακών τόπων igionomikiattikis.gr, τηρούνται αποκλειστικά και μόνο για λόγους που αφορούν τις συναλλαγές σας μαζί μας επικοινωνίας, την βελτίωση των παρεχομένων υπηρεσιών και την διασφάλιση της λειτουργίας της αντίστοιχης υπηρεσίας και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε τρίτο (με εξαίρεση όπου προβλέπεται από το Νόμο στις αρμόδιες και μόνο αρχές).
Κάθε εύλογο μέτρο για την ασφάλιση των δεδομένων σας έχει παρθεί. Τα προσωπικά σας στοιχεία σε εξαιρετικά σπάνιες και ειδικές περιπτώσεις δύναται να γνωστοποιούνται και σε συνεργαζόμενες με την Υγειονομική Αττικής επιχειρήσεις, με σκοπό την υποστήριξη, προώθηση και εκτέλεση της συναλλακτικής σχέσης σας μαζί μας, αλλά πάντοτε υπό προϋποθέσεις που εξασφαλίζουν πλήρως ότι τα προσωπικά σας στοιχεία δεν υφίστανται οποιαδήποτε παράνομη επεξεργασία.
Για οποιαδήποτε απορία ή πρόταση ή δήλωση που σχετίζεται με αυτά τα θέματα παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω των ‘’Στοιχείων Επικοινωνίας’’.
Σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή ο χρήστης διατηρεί το δικαίωμα ενημέρωσης ή και αντίρρησης στην περαιτέρω επεξεργασία των στοιχείων του σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία για την προστασία των προσωπικών δεδομένων.

Αρθρο 8. Αγορά Προϊόντων

Απόθεμα Προϊόντων
Αντίθετα με τα περισσότερα ηλεκτρονικά καταστήματα στο είδος μας τα οποία έχουν αναρτήσει φωτογραφικό υλικό και τιμές με καλάθι αγοράς χωρίς να είναι σε θέση να τα διαθέσουν άμεσα, σας ενημερώνουμε ότι:
H Υγειονομική Αττικής είναι και φυσικό κατάστημα και για τον λόγο αυτό όσα προϊόντα έχουν καλάθι αγοράς είναι και άμεσα διαθέσιμα, στην περίπτωση που κάποιο προϊόν έχει εξαντληθεί, αυτόματα παύει να εμφανίζεται το καλάθι και στην θέση του γράφει ότι εξαντλήθηκε ή αναμένεται (άρα και δεν μπορείτε να το προσθέσετε στην παραγγελία σας).
Κατά την καταχώρηση της παραγγελίας σας θα λάβετε αυτοματοποιημένο e-mail το οποίο θα αναφέρει τις λεπτομέρειες αυτής. Μετά την επεξεργασία της παραγγελίας από το τμήμα ηλεκτρονικών αγορών του igionomikiattikis.gr μέσα σε 4 εργάσιμες ημέρες θα λάβετε το δεύτερο και επιβεβαιωτικό e-mail με τα προϊόντα που θα σας αποσταλούν. Σε περίπτωση που στη παραγγελία σας προκύψει κάποια εκκρεμότητα ή εκκρεμεί το θέμα, τότε θα είμαστε σε διαρκή επαφή.
Δεν υπάρχει τρόπος απενεργοποίησης αυτών των ενημερώσεων, η αποστολή των οποίων, αποτελεί προϋπόθεση για την σωστή εξέλιξη της παραγγελίας σας. Τα e-mail αυτά σας καλούμε να φροντίζετε να μπορούν να φτάσουν σε εσάς και να τα διατηρείτε καθ’ όλη την διάρκεια της συναλλαγής μας. Είναι υποχρέωση σας, σε περίπτωση που δεν λαμβάνετε τα σχετικά e-mail, σύμφωνα με τους γενικούς όρους που διέπουν τις συναλλαγές μας, να μας ενημερώνετε χωρίς καθυστέρηση.

Αρθρο 9. Υπαναχώρηση/Επιστροφή – Αντικατάσταση Προϊόντων

Μέσα στις υποχρεώσεις της εταιρία μας είναι να μείνετε ικανοποιημένοι για τον λόγο αυτό ελέγχει την παραγγελία σας (όπου αυτό μας επιτρέπετε) και κάνει τον τελικό τεχνικό έλεγχο ποιότητας αυτών.
Εάν παρόλα αυτά κάποιο είδος λόγω αστοχίας υλικού ή μη δυνατότητας έλεγχου (λόγω σφραγισμένης) συσκευασίας παρουσιάσει κάποιο πρόβλημα έχετε την δυνατότητα αντικατάστασης του από την στιγμή που το προϊόν είναι πράγματι ελαττωματικό και όχι από κακή ή λάθος χρήση.
Τα προϊόντα θα πρέπει να ελέγχονται από τον πελάτη κατά την παράδοση τους από τον μεταφορέα και παρουσία αυτού. Σε περίπτωση που υπάρξει κάποιο πρόβλημα στη συσκευασία ή έχει αλλοιωθεί – σπάσει κάτι από το εσωτερικό αυτής, θα πρέπει αυτό να πιστοποιείται από τον μεταφορέα και εντός 2 εργασίμων ημερών από την παραλαβή να ενημερώνεται και η Υγειονομική Αττικής από τον πελάτη.
Τα έξοδα μεταφοράς της επιστροφής και της αντικατάστασης του θα είναι δικά μας μόνο στην περίπτωση που το προϊόν είναι από κατασκευής ελαττωματικό σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση το κόστος μεταφοράς επιβαρύνει τον πελάτη.
Ο τελικός τεχνικός έλεγχος για την έγκριση και αντικατάσταση του προϊόντος για τυχόν κατασκευαστικό λάθος ή αστοχία υλικού γίνεται μόνο εφόσον ελεγχθεί από την εταιρία μας. Σε καμία περίπτωση επιστροφή χρημάτων δεν γίνεται δεκτή, μόνο αντικατάσταση των προϊόντων.


ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ
Έχετε το δικαίωμα αντικατάστασης προϊόντων εντός της προθεσμίας των 2 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής τους εφόσον αυτά είναι προβληματικά/ελαττωματικά και κατόπιν επικοινωνίας και έγκρισης μας. Το ηλεκτρονικό κατάστημα μας δεν φέρει ευθύνη σε τυχόν φθορές προϊόντων εάν γίνουν κατά την μεταφορά μέσω της ταχυδρομικής υπηρεσίας. Η ευθύνη είναι της εταιρίας μεταφοράς. Σε καμία περίπτωση επιστροφή χρημάτων δεν γίνεται δεκτή, μόνο αντικατάσταση των προϊόντων εφόσον αυτά είναι προβληματικά/ελαττωματικά και όχι λόγω υπαναχώρησης του πελάτη.


ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

  • Μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας από τον πελάτη, ακύρωσή της δεν γίνεται δεκτή για κανένα λόγο.
  • Σε περίπτωση που κάποιο από τα επιλεγμένα είδη βρίσκεται σε έλλειψη και δεν έχει προλάβει να ενημερωθεί η σελίδα, δεν ακυρώνεται η παραγγελία. Το igionomikiattikis.gr υποχρεούται να προτείνει στον πελάτη εναλλακτικές λύσεις για το προϊόν που βρίσκεται σε έλλειψη. Εάν υπάρχει οικονομική διαφορά με την νέα πρόταση και είναι πιο υψηλή η τιμή, ο πελάτης οφείλει να την καλύψει. Εάν το νέο προϊόν είναι σε χαμηλότερη τιμή το igionomikiattikis.gr οφείλει να επιστρέψει τη διαφορά. Σε περίπτωση που δεν γίνουν δεκτές οι λύσεις αυτές, το igionomikiattikis.gr υποχρεούται σε επιστροφή των χρημάτων που κατέβαλε ο πελάτης, μόνο για το είδος που βρίσκεται σε έλλειψη και σε καμία περίπτωση ολόκληρης της παραγγελίας.

Αρθρο 10. Τρόποι Πληρωμής

Αντικαταβολή – Πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας στο χώρο σας +3,00€. Η μέθοδος πληρωμής με αντικαταβολή ισχύει για όλη την Ελλάδα.


Κατάθεση/έμβασμα σε τραπεζικό λογαριασμό
Αρ. Λογαριασμού:
Iban:

Αρθρο 11. Εγγύηση αποτελέσματος

Η Υγειονομική Αττικής υποχρεούται να παρέχει τις υπηρεσίες της για τον έλεγχο επιβλαβών οργανισμών για τις εφαρμογές που συνοδεύονται από γραπτή εγγύηση, για όσο χρονικό διάστημα βρίσκεται αυτή σε ισχύ και σύμφωνα με τους όρους και περιορισμούς της, χωρίς χρηματική επιβάρυνση του πελάτη.
Εκ των εφαρμογών παρασιτολογικού ελέγχου, εγγύηση δύναται να συνοδεύει ορισμένες εξ’ αυτών, που αφορούν σε παράσιτα όπως, κοριοί, ψύλλοι, γερμανική κατσαρίδα, τερμίτες, ακάρεα, ασημόψαρα, σκόροι τροφίμων, σκόροι ενδυμάτων.
Η παροχή εγγύησης προϋποθέτει την εξακρίβωση, εκ μέρους του επιστημονικού ή τεχνικού προσωπικού της Υγειονομική Αττικής, της ύπαρξης παρασιτολογικής προσβολής, μέσω συλλεγμένων δειγμάτων των επιβλαβών οργανισμών ή προϊόντων τους (πχ. ωά, περιττώματα, εκδύματα, δήγματα), είτε εκ του σύνεγγυς είτε μέσω φωτογραφιών αυτών.
Επίσης η παροχή εγγύησης εκ μέρους της Υγειονομική Αττικής προϋποθέτει ότι κρίνεται εξ’ αυτής ότι ο πελάτης θα μεριμνήσει να ακολουθήσει τις οδηγίες των τεχνικού και επιστημονικού προσωπικού της ώστε η εφαρμογή που θα πραγματοποιηθεί να είναι αποτελεσματική και ότι θα λάβει τα απαραίτητα μέτρα βάσει των οδηγιών του προσωπικού της για να αποτρέψει πιθανή επαναλαμβανόμενη είσοδο του παρασίτου στον προσβεβλημένο χώρο.
Η Υγειονομική Αττικής διατηρεί το δικαίωμα να μην παρέχει εγγύηση, κατόπιν ενημέρωσης του πελάτη και πριν την έναρξη της εφαρμογής, εφόσον κρίνει ότι δεν πληρούνται αυτές οι προϋποθέσεις.
Η Υγειονομική Αττικής διατηρεί το δικαίωμα να μην παρέχει εγγύηση, κατόπιν ενημέρωσης του πελάτη και πριν την έναρξη της εφαρμογής, εφόσον κρίνει ότι δεν πληρούνται αυτές οι προϋποθέσεις.
Η Υγειονομική Αττικής διατηρεί το δικαίωμα να άρει παρεχόμενη εγγύηση, εφόσον διαπιστωθεί ότι ο πελάτης δεν ακολούθησε τις δοθείσες οδηγίες που συνοδεύουν τις εφαρμογές καταπολέμησης παρασίτων.
Η χρονική διάρκεια της εγγύησης για κάθε εφαρμογή ελέγχου επιβλαβών οργανισμών καθορίζεται κατόπιν της επικοινωνίας μεταξύ της Υγειονομική Αττικής και του πελάτη ή κατόπιν της ολοκλήρωσης της εφαρμογής.
Κάθε εύρημα ή σύμπτωμα (δείγματα, δερματικά εξάνθημα, κνησμός) που αναφερθεί από τον πελάτη μετά την πραγματοποιηθείσα εφαρμογή, αξιολογείται από το επιστημονικό προσωπικό της Υγειονομική Αττικής ως προς την υποχρέωση πραγματοποίησης ή μη εφαρμογής παρασιτολογικού ελέγχου στα πλαίσια της εγγύησης.

Αρθρο 12. Κώδικας Δεοντολογίας

Η λειτουργία του καταστήματος διέπεται από την χρήση του ισχύοντος Κώδικα Δεοντολογίας. Περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να δείτε εδώ: [http://www.greekecommerce.gr/gr/kwdikas-deontologias].

Αρθρο 13. Επίλυση διαφορών

Δυνατότητα ηλεκτρονικής επίλυσης καταναλωτικών διαφορών με τη διαδικασία Εναλλακτικής Επίλυσης Διαφορών
Σύμφωνα με την Οδηγία 2013/11/ΕΚ, η οποία ενσωματώθηκε στην Ελλάδα με την ΚΥΑ 70330/2015, προβλέπεται πλέον και η δυνατότητα ηλεκτρονικής επίλυσης καταναλωτικών διαφορών με τη διαδικασία Εναλλακτικής Επίλυσης Διαφορών (ΕΕΔ – Alternative Dispute Resolution) στο σύνολο της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Εάν ο πελάτης έχει την ιδιότητα του καταναλωτή (δηλ. φυσικό πρόσωπο που ενεργεί εκτός επαγγελματικής ιδιότητας) και έχει οποιοδήποτε πρόβλημα με αγορά που πραγματοποίησε από την Ιστοσελίδα μας μπορεί να κινήσει την διαδικασία ΕΕΔ δια μέσου της ενιαίας πανενωσιακής πλατφόρμας για την ηλεκτρονική επίλυση διαφορών (πλατφόρμα ΗΕΔ) διαθέσιμη στον ακόλουθο σύνδεσμο. Πατήστε εδώ για να μεταφερθείτε στον ιστότοπο.

Scroll to Top